Kom 9 maart naar De oude veiling en Beleef wat de huiskamer van aalsmeer te bieden heeft!

Om De Oude Veiling nog meer tot bloei te laten komen binnen de gemeente Aalsmeer is er de afgelopen maanden…

Om De Oude Veiling nog meer tot bloei te laten komen binnen de gemeente Aalsmeer is er de afgelopen maanden extra aandacht besteed aan De Oude Veiling en haar partners. En dat willen wij met jullie delen!

In De Oude Veiling wordt gewerkt aan ontplooiing, meedoen, inspiratie, ontmoeting en plezier.

Kom langs, beleef en ontdek wat het pand en alle betrokken partijen te bieden hebben. De Oude Veiling open zijn deuren voor iedereen. Er zijn verschillende activiteiten voor jong en oud te beleven!

Wanneer?

9 maart – 14: 00 – 17:00 uur

Wil je weten wat er te doen is? Bekijk dan de agenda.

Wees welkom! Tot dan!

De Oude Veiling is de huiskamer van, voor & door Aalsmeer.

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door: Cultuurpunt Aalsmeer, Bibliotheek Amstelland, Restaurant De Oude Veiling, Participe, Vluchtelingenwerk, ESA en De Oude Veiling.

Binnenkort maken we het programma bekend! Volg onze socials en website voor updates!

De Oude Veiling is een cultureel centrum waar naast het restaurant ook een bibliotheek, cultuurorganisatie en leer en werkcentrum zijn gehuisvest.

De Veiling gelegen in de Marktstraat nr. 19 duurde van 1912 tot 1927. Uit onder andere de veiling in dit gebouw ontstond ‘s werelds grootste bloemenveiling. Vanaf 1927 was DOV als verenigingsgebouw voor jong en oud een huiskamer en plek voor ontmoeting en ontplooiing. Later zijn in de uitbouw de bibliotheek en cultuurpunt gevestigd. In 2015 heeft de gemeente Aalsmeer het pand aangekocht met het doel weer invulling te geven op sociaal, cultureel, educatief en/of maatschappelijk vlak. ESA (Exploitatie Sportaccommodaties Aalsmeer) huurt het pand van de gemeente en geeft in samenwerking met de partners uit de kerngroep een nieuwe invulling aan het gebouw. DOV Aalsmeer verhuurt ook verschillende multifunctionele zalen voor bijvoorbeeld vergaderingen, feesten en theatervoorstellingen.

De Oude Veiling is een historisch pand gelegen in de Marktstraat in Aalsmeer. Als huiskamer van Aalsmeer is het de ontmoetingsplek voor jong en oud. U kunt gezellig lunchen, borrelen of dineren in ons restaurant.

Daarnaast kunt u ook voor uw feest, vergadering, presentatie of voorstelling een van onze mooie zalen huren. In samenwerking met het restaurant bieden wij verschillende arrangementen aan en kunnen voor u de ideale dag samenstellen. Ontmoet nieuwe mensen, doe inspiratie op in de Bibliotheek, neem een kijkje bij Het Cultuurpunt of verwen jezelf met een overheerlijke taart van GewoonDOEN!

In 2015 heeft de gemeente Aalsmeer het pand aangekocht met het doel De Oude Veiling weer invulling te geven op sociaal, cultureel, educatief en maatschappelijk vlak. In 2018 is De Oude Veiling helemaal vernieuwd.

Zie in de virtuele tour hieronder het prachtige eindresultaat.