De grote zaal

Verjaardag, bedrijfsfeest, voorstelling, presentatie of bruiloft? Deze hoge en ruime zaal is geschikt voor elke gelegenheid. Samen met u en het restaurant stellen wij de ideale dag/ avond samen, geheel naar uw wensen. De zaal biedt ruimte voor groepen tot 150 personen en beschikt over een bar, podium, beamer en een professioneel licht en geluidsysteem.

Graag denken wij mee om uw feest onvergetelijk te maken! Neem gerust contact op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.

Informatie

 • Bar exclusief personeel
 • WIFI aanwezig
 • Maximaal 50 personen geplaceerd aan tafel
 • Maximaal 150 personen staand
 • Ook te combineren met een kleinere zaal» of vergaderruimte».
 • Catering mogelijk
 • Uw eigen catering verzorgen is in deze ruimte helaas niet toegestaan.

  Extra faciliteiten »

  Deze zaal wordt gefaciliteerd door ESA Aalsmeer

  DE OUDE VEILING

  De Oude Veiling is een cultureel centrum waar naast het restaurant ook een bibliotheek, cultuurorganisatie en leer en werkcentrum zijn gehuisvest. De Veiling gelegen in de Marktstraat nr. 19 duurde van 1912 tot 1927. Uit onder andere de veiling in dit gebouw ontstond ‘s werelds grootste bloemenveiling. Vanaf 1927 was DOV als verenigingsgebouw voor jong en oud een huiskamer en plek voor ontmoeting en ontplooiing. Later zijn in de uitbouw de bibliotheek en cultuurpunt gevestigd. In 2015 heeft de gemeente Aalsmeer het pand aangekocht met het doel weer invulling te geven op sociaal, cultureel, educatief en/of maatschappelijk vlak. ESA (Exploitatie Sportaccommodaties Aalsmeer) huurt het pand van de gemeente en geeft in samenwerking met de partners uit de kerngroep een nieuwe invulling aan het gebouw. De Oude Veiling Aalsmeer verhuurt ook verschillende multifunctionele zalen voor bijvoorbeeld vergaderingen, feesten en theatervoorstellingen.

  De Grote Zaal
  Grote zaal huren
  zalen huren