The Boardroom | vergaderzaal

De Oude Veiling beschikt over een luxe vergaderzaal die wij The Boardroom noemen. Deze gezellige kamer biedt ruimte aan maximaal 10 personen en beschikt over alle moderne faciliteiten. U kunt deze zaal huren vanaf 1 uur.

Ligging
De Oude Veiling is centraal gelegen op slechts 5 minuten afstand van Schiphol Rijk. Het historische pand is voorzien van drie inspirerende vergaderruimtes en beschikt over moderne apparatuur. De Oude Veiling is geheel toegankelijk voor minder validen.

Neem contact op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.

Informatie

Extra faciliteiten »

Deze zaal wordt gefaciliteerd door ESA Aalsmeer

DE OUDE VEILING

De Oude Veiling is een cultureel centrum waar naast het restaurant ook een bibliotheek, cultuurorganisatie en leer en werkcentrum zijn gehuisvest. De Veiling gelegen in de Marktstraat nr. 19 duurde van 1912 tot 1927. Uit onder andere de veiling in dit gebouw ontstond ‘s werelds grootste bloemenveiling. Vanaf 1927 was DOV als verenigingsgebouw voor jong en oud een huiskamer en plek voor ontmoeting en ontplooiing. Later zijn in de uitbouw de bibliotheek en cultuurpunt gevestigd. In 2015 heeft de gemeente Aalsmeer het pand aangekocht met het doel weer invulling te geven op sociaal, cultureel, educatief en/of maatschappelijk vlak. ESA (Exploitatie Sportaccommodaties Aalsmeer) huurt het pand van de gemeente en geeft in samenwerking met de partners uit de kerngroep een nieuwe invulling aan het gebouw. De Oude Veiling Aalsmeer verhuurt ook verschillende multifunctionele zalen voor bijvoorbeeld vergaderingen, feesten en theatervoorstellingen.