U bent welkom in de huiskamer van Aalsmeer

 Wij zijn er voor onze gasten!

Graag willen wij ons aan u voorstellen, wij zijn Tom Takes en Moniek Takes-Visser, Moniek is een echte Aalsmeerse. Nadat Tom 7 jaar geleden naar Aalsmeer is gekomen wil ook hij hier niet meer weg. Beiden zijn we sinds onze jeugd werkzaam in de horeca. Samen hebben wij een dochter, Liza, van 6 jaar oud.

Voor vragen, opmerkingen en natuurlijk reserveringen kunt u ons mailen oprestaurant@deoudeveiling.nl of telefonisch te bereiken op 0297-763707

In de huiskamer van Aalsmeer creëren we een plek van samenkomen, een plek om heerlijk te genieten van een warme drank of aan een van de stamtafels een tijdschrift of eigen boek te lezen met een goed koud glas drinken, terwijl de kinderen in een gezellige kinderhoek kunnen spelen  Een sfeervolle plek om het bijvoorbeeld over de laatste sportwedstrijden te hebben, onder het genot van een goed glas (speciaal) bier. In de avond ongedwongen dineren met het fijne gevoel dat er voor u gezorgd wordt. U bent dan ook dagelijks zeer welkom vanaf 10 uur in de ochtend! op zondag zijn wij vanaf 11 uur open.

Volg het Restaurant De Oude Veiling