Graag willen wij ons aan u voorstellen, wij zijn Tom Takes en Moniek Takes-Visser, Moniek is een echte Aalsmeerser. Nadat Tom 7 jaar geleden naar Aalsmeer is gekomen wil ook hij hier niet meer weg. Samen hebben wij een dochter, Liza, van 5 jaar oud.

Wij hebben er zin in!

Beide zijn wij sinds onze jeugd werkzaam in de horeca en nu wordt onze droom werkelijkheid: een eigen horeca plek! Hier kunnen wij laten zien wat we in meer dan 15 jaar hebben geleerd van onze werkgevers èn onze gasten.

Op het moment dat wij hoorden dat er een pachter werd gezocht voor het authentieke pand `De Oude Veiling’ kregen wij kriebels en ideeën, na een erg positief kennismakingsgesprek is alles in werking gesteld. Op het moment zijn wij bezig met het samenstellen van de menukaart waar goede en bekende gerechten op komen te staan en voor ieder wat wils te vinden zal zijn. Wij staan open voor suggesties en ideeën omdat wij er voor Aalsmeer willen zijn.

Wat volgens ons gemist wordt in Aalsmeer is een plek van samenkomen, een plek om heerlijk te genieten van een warme drank terwijl de kinderen in een gezellige kinderhoek kunnen spelen of aan een van de stamtafels een tijdschrift of eigen boek te lezen met een goed koud glas drinken. Een sfeervolle plek om het bijvoorbeeld over de laatste sportwedstrijden te hebben, onder het genot van een goed glas (speciaal)bier. In de avond ongedwongen een dineren met het fijne gevoel dat er voor u gezorgd word.

Vanaf 1 september openen wij de deuren voor iedereen, dan bent u dagelijks zeer welkom vanaf 9 uur in de ochtend. De feestweek staat dan op het punt om los te barsten daarom willen wij die week ons zelf laten zien met een beperkt maar goed menu, om lekker een bodem te leggen voor de feestelijkheden. Na deze geliefde feestweek zullen wij met onze uitgebreidere menukaart naar voren komen.

Wij houden u op de hoogte,

Voor vragen, opmerkingen en natuurlijk reserveringen kunt u ons mailen oprestaurant@deoudeveiling.nl