Maak kennis met de nieuwe exploitanten!

Jeffrey van den Heuvel en Robbert Borgmann zijn de nieuwe exploitanten van Restaurant De Oude Veiling. Per 1 mei nemen…

Jeffrey van den Heuvel en Robbert Borgmann zijn de nieuwe exploitanten van Restaurant De Oude Veiling.

Per 1 mei nemen zij de exploitatie over van Moniek en Tom Takes. Moniek en Tom Takes hebben het restaurant vanaf de verbouwing in 2018 onder hun hoede gehad. En zij hebben er een succes van gemaakt! Om persoonlijke redenen hebben zij besloten om te stoppen in De Oude Veiling. Tom en Moniek bedankt!

ESA is blij dat er een nieuwe exploitant staat te trappelen om het restaurant te gaan runnen. Zij zullen mee werken aan de verdere ontwikkeling van De Oude Veiling! Jeffrey en Robbert zitten vol plannen om niet alleen het restaurant, maar ook De Oude Veiling als geheel, nog meer de Huiskamer van Aalsmeer te helpen maken. De komende maanden zullen bezoekers merken dat er in het restaurant het een en ander wordt aangepast. Jeffrey en Robbert zijn ervan overtuigd dat het restaurant daarmee een warmere uitstraling krijgt. Zij hopen dat veel mensen zich hier snel thuis voelen. Uiteraard gaan de cliënten van Gewoon Doen! gaan weer aan de slag in het restaurant. Ook de samenwerking met de partners in het pand wordt voortgezet.

De Bibliotheek Amstelland, Cultuurpunt Aalsmeer, Gewoon Doen!, Restaurant De Oude Veiling en ESA organiseren ook in 2022 weer een aantal activiteiten voor ouderen, voor families en voor alle leeftijden.

De zalen in De Oude Veiling zijn voor maatschappelijke organisaties en verenigingen tegen een gereduceerd tarief te huur via ESA (reserveringen@esa-aalsmeer.nl). Met de zalen hebben Jeffrey en Robbert ook de nodige plannen.

Meer informatie volgt binnenkort!

De Oude Veiling is een cultureel centrum waar naast het restaurant ook een bibliotheek, cultuurorganisatie en leer en werkcentrum zijn gehuisvest.

De Veiling gelegen in de Marktstraat nr. 19 duurde van 1912 tot 1927. Uit onder andere de veiling in dit gebouw ontstond ‘s werelds grootste bloemenveiling. Vanaf 1927 was DOV als verenigingsgebouw voor jong en oud een huiskamer en plek voor ontmoeting en ontplooiing. Later zijn in de uitbouw de bibliotheek en cultuurpunt gevestigd. In 2015 heeft de gemeente Aalsmeer het pand aangekocht met het doel weer invulling te geven op sociaal, cultureel, educatief en/of maatschappelijk vlak. ESA (Exploitatie Sportaccommodaties Aalsmeer) huurt het pand van de gemeente en geeft in samenwerking met de partners uit de kerngroep een nieuwe invulling aan het gebouw. DOV Aalsmeer verhuurt ook verschillende multifunctionele zalen voor bijvoorbeeld vergaderingen, feesten en theatervoorstellingen.

De Oude Veiling is een historisch pand gelegen in de Marktstraat in Aalsmeer. Als huiskamer van Aalsmeer is het de ontmoetingsplek voor jong en oud. U kunt gezellig lunchen, borrelen of dineren in ons restaurant.

Daarnaast kunt u ook voor uw feest, vergadering, presentatie of voorstelling een van onze mooie zalen huren. In samenwerking met het restaurant bieden wij verschillende arrangementen aan en kunnen voor u de ideale dag samenstellen. Ontmoet nieuwe mensen, doe inspiratie op in de Bibliotheek, neem een kijkje bij Het Cultuurpunt of verwen jezelf met een overheerlijke taart van GewoonDOEN!

In 2015 heeft de gemeente Aalsmeer het pand aangekocht met het doel De Oude Veiling weer invulling te geven op sociaal, cultureel, educatief en maatschappelijk vlak. In 2018 is De Oude Veiling helemaal vernieuwd.

Zie in de virtuele tour hieronder het prachtige eindresultaat.