π˜Ώπ™š π™Šπ™ͺπ™™π™š π™‘π™šπ™žπ™‘π™žπ™£π™œ 𝙠𝙀𝙒𝙩 π™¬π™šπ™šπ™§ 𝙩𝙀𝙩 π™—π™‘π™€π™šπ™ž π™€π™£π™™π™šπ™§ π™—π™šπ™œπ™šπ™‘π™šπ™žπ™™π™žπ™£π™œ 𝙫𝙖𝙣 π™Žπ™šπ™—π™–π™¨π™©π™žπ™–π™–π™£ 𝙍𝙖𝙒π™₯ 𝙖𝙑𝙨 π˜Όπ™˜π™˜π™€π™ͺπ™£π™©π™’π™–π™£π™–π™œπ™šπ™§ π˜Ώπ™š π™Šπ™ͺπ™™π™š π™‘π™šπ™žπ™‘π™žπ™£π™œ.

Hi! Ik ben Sebastiaan Ramp, 26 jaar, geboren en getogen in Aalsmeer. Sinds 1 augustus 2023 ben ik gestart als…


Hi!

Ik ben Sebastiaan Ramp, 26 jaar, geboren en getogen in Aalsmeer. Sinds 1 augustus 2023 ben ik gestart als accountmanager bij De Oude Veiling.

Ik voel mij sterk verbonden met Aalsmeer, ik ben trots op β€œmijn” dorp. Daardoor spendeer ik hier graag mijn tijd bij verschillende vrijwilligerswerken. Zo ben ik al jaren onder andere actief binnen de scouting, pramenrace, vuur & licht en de hike commissie.

Op dit moment ben ik bezig met het afronden van mijn studie. Ik studeer Leisure & Event management (ofwel vrijetijdsorganisatie) in Leeuwarden. Daarin merk ik binnen mijn huidige werk bij de Oude Veiling dat ik mijn kennis van de studie nu goed kan inzetten.

Vorig jaar ben ik binnengestroomd bij ESA. Ik heb eind 2022 een project van drie maanden gedaan, voor het schrijven van het horeca handboek voor twee locaties binnen de ESA. De samenwerking beviel goed van beide kanten, waardoor ik een ander project van 2 maanden heb gedaan begin 2023. Toen de vernieuwde plannen van de Oude Veiling mij ter ore kwamen, werd ik meteen enthousiast. Dit is een prachtige locatie met potentie, maar ook een locatie met een rijke geschiedenis van Aalsmeer. De Oude Veiling biedt meer dan velen zich wellicht realiseren.

Ik ga ervoor zorgen dat het pand er aantrekkelijk uit ziet en dat alles werkt naar behoren, zodat de bezoeker zich altijd welkom voelt. Ik ga mij inzetten om met de partners tot een goede programmering en samenwerking te komen. En de connecties te leggen met externe (maatschappelijke) partijen binnen de gemeente Aalsmeer en omstreken waarmee De Oude Veiling een mooie thuishaven kan zijn om bij elkaar te komen.

Tot gauw?! In De Oude Veiling.

De Oude Veiling is een cultureel centrum waar naast het restaurantΒ ook een bibliotheek, cultuurorganisatie en leer en werkcentrum zijn gehuisvest.

De Veiling gelegen in de Marktstraat nr. 19 duurde van 1912 tot 1927. Uit onder andere de veiling in dit gebouw ontstond β€˜s werelds grootste bloemenveiling. Vanaf 1927 was DOV als verenigingsgebouw voor jong en oud een huiskamer en plek voor ontmoeting en ontplooiing. Later zijn in de uitbouw de bibliotheek en cultuurpunt gevestigd. In 2015 heeft de gemeente Aalsmeer het pand aangekocht met het doel weer invulling te geven op sociaal, cultureel, educatief en/of maatschappelijk vlak. ESA (Exploitatie Sportaccommodaties Aalsmeer) huurt het pand van de gemeente en geeft in samenwerking met de partners uit de kerngroep een nieuwe invulling aan het gebouw.Β DOV AalsmeerΒ verhuurt ook verschillende multifunctionele zalen voor bijvoorbeeld vergaderingen, feesten en theatervoorstellingen.

De Oude Veiling is een historisch pand gelegen in de Marktstraat in Aalsmeer. Als huiskamer van Aalsmeer is het de ontmoetingsplek voor jong en oud. U kunt gezellig lunchen, borrelen of dineren in ons restaurant.

Daarnaast kunt u ook voor uw feest, vergadering, presentatie of voorstelling een van onze mooie zalen huren. In samenwerking met het restaurant bieden wij verschillende arrangementen aan en kunnen voor u de ideale dag samenstellen. Ontmoet nieuwe mensen, doe inspiratie op in de Bibliotheek, neem een kijkje bij Het Cultuurpunt of verwen jezelf met een overheerlijke taart van GewoonDOEN!

In 2015 heeft de gemeente Aalsmeer het pand aangekocht met het doel De Oude Veiling weer invulling te geven op sociaal, cultureel, educatief en maatschappelijk vlak. In 2018 is De Oude Veiling helemaal vernieuwd.

Zie in de virtuele tour hieronder het prachtige eindresultaat.