verhuur zalen

partners

historie

De Oude Veiling is een historisch pand gelegen in de Marktstraat in Aalsmeer. Als huiskamer van Aalsmeer is het de ontmoetingsplek voor iedereen. 

Bij ons kunt u ook voor uw feest, vergadering, presentatie, workshop, concert of voorstelling één van onze mooie zalen huren. In samenwerking met het restaurant bieden wij verschillende arrangementen aan en kunnen wij voor u de ideale dagindeling samenstellen.

Onze partners maken De Oude Veiling  compleet en tot een levendige ontmoetingsplek. Ontmoet nieuwe mensen en doe inspiratie op!

De Oude Veiling heeft een rijke historie. In 2015 heeft de gemeente Aalsmeer het pand aangekocht met als doel De Oude Veiling weer invulling te geven op sociaal, cultureel, educatief en maatschappelijk vlak. In 2018 is De Oude Veiling helemaal vernieuwd.

Zien we u snel in De Oude Veiling? Kom meedoen, jezelf ontplooien, anderen ontmoeten, inspiratie & plezier opdoen.

AGENDA

Binnenkort in De Oude Veiling

Bibliotheek: Boekstart Babybieb mét muziek Aalsmeer | 0-2 jr.

Woensdag 17 april Aanvang: Ronde 1:  9.30-10.00 uur Ronde 2: 10.00-10.30 uur Toegang: gratis. Kaarten reserveren: Voor je kindje van 0-2 jaar  via: Boekstart Babybieb mét muziek Aalsmeer | 0-2 […]

Find out more

ZONDAG BIJ BOB-CONCERT

Zondag 21 april Aanvang: 15.30 - 17:30 uur Zaal open: 14:45 uur Kaarten: €25,- Verkrijgbaar bij Wijnhandel Wittebol - Ophelialaan 116. Voor meer informatie kunt u mailen met: Bob van […]

Find out more

Popquiz Aalsmeer

Woensdag 24 april Inloop vanaf 19.30 uur en start om 20.00 uur! Popquiz Aalsmeer organiseert een avondje vol gezelligheid en muziek! Sleep jij de winst binnen met jouw team? Inschrijven […]

Find out more
Restaurant nu ook op maandag geopend

Restaurant nu ook op maandag geopend

Goed nieuws! Restaurant De Oude Veiling is vanaf nu ook op maandag geopend, voor lunch en diner! Zien we jou snel De volledige openingstijden van het restaurant zijn: Maandag/woensdag/donderdag: 12.00 - 00.00 uurVrijdag/zaterdag: 12.00 - 01.00 uurZondag: 12.00 - 22.00...

Lees meer

De Oude Veiling

Marktstraat 19
1431 BD Aalsmeer

Zaalhuur
Sebastiaan Ramp
0297-322022
reserveringen@esa-aalsmeer.nl

 

De Oude Veiling

de oude veiling

De Oude Veiling is een cultureel centrum waar naast het restaurant ook een bibliotheek, cultuurorganisatie en leer en werkcentrum zijn gehuisvest.

De Veiling gelegen in de Marktstraat nr. 19 duurde van 1912 tot 1927. Uit onder andere de veiling in dit gebouw ontstond ‘s werelds grootste bloemenveiling. Vanaf 1927 was DOV als verenigingsgebouw voor jong en oud een huiskamer en plek voor ontmoeting en ontplooiing. Later zijn in de uitbouw de bibliotheek en cultuurpunt gevestigd. In 2015 heeft de gemeente Aalsmeer het pand aangekocht met het doel weer invulling te geven op sociaal, cultureel, educatief en/of maatschappelijk vlak. ESA (Exploitatie Sportaccommodaties Aalsmeer) huurt het pand van de gemeente en geeft in samenwerking met de partners uit de kerngroep een nieuwe invulling aan het gebouw. DOV Aalsmeer verhuurt ook verschillende multifunctionele zalen voor bijvoorbeeld vergaderingen, feesten en theatervoorstellingen.

De Oude Veiling is een historisch pand gelegen in de Marktstraat in Aalsmeer. Als huiskamer van Aalsmeer is het de ontmoetingsplek voor jong en oud. U kunt gezellig lunchen, borrelen of dineren in ons restaurant.

Daarnaast kunt u ook voor uw feest, vergadering, presentatie of voorstelling een van onze mooie zalen huren. In samenwerking met het restaurant bieden wij verschillende arrangementen aan en kunnen voor u de ideale dag samenstellen. Ontmoet nieuwe mensen, doe inspiratie op in de Bibliotheek, neem een kijkje bij Het Cultuurpunt of verwen jezelf met een overheerlijke taart van GewoonDOEN!

In 2015 heeft de gemeente Aalsmeer het pand aangekocht met het doel De Oude Veiling weer invulling te geven op sociaal, cultureel, educatief en maatschappelijk vlak. In 2018 is De Oude Veiling helemaal vernieuwd.

Zie in de virtuele tour hieronder het prachtige eindresultaat.