Dansen in De Oude Veiling

Danscursussen: Start september 2019

Vroeger zijn er altijd danslessen gegeven in De Oude Veiling en Robert en Chantal Bogaart hebben dit in september 2018 weer opgestart. Na een gezellig en succesvol seizoen, gaan zij in september weer door met danslessen op de woensdagavond. Tijdens de danscursus zullen Robert en Chantal ook een aantal vrije dansavonden organiseren zodat u ongeveer één keer per maand op zaterdag avond kunt oefenen, gecombineerd met een hoop gezeligheid en een drankje en een hapje. Deze avond is vrij toegankelijk, dus is iedereen die niet in De Oude Veiling op les zit van harte welkom. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! De cursussen die afgelopen jaar zijn gestart als beginners en gevorderden zullen continueren, maar dan onder de namen Gevorderden en Vergevorderde. Ook zal er op woensdag weer een beginnersclub starten. Dit is een les van 1 uur zonder pauze. Dit in verband met de planning van de avond. Na en voor de les bent u in het restaurant van harte welkom voor een drankje. De gevorderden en vergevorderde lessen zijn 1 uur en 15 minuten en hebben halverwege de les een pauze van ongeveer 15 minuten.

Van september t/m december 2019 zijn er 12 danslessen voor alle cursussen. In januari 2020 gaan deze cursussen weer verder met nog eens 13 lessen.

Heeft u geen partner, maar wilt u heel graag dansen? Dan hebben wij ook een oplossing voor u. In september 2019 gaan wij ook van start met een Latin Energy Workout. Deze lessen duren 45 minuten en zijn gebaseerd op de basisprincipes van de latijns amerikaanse dansen. Door middel van simpele dansjes met veel herhalingen heeft u een fantastische workout op opzwepende latijns amerikaanse klanken. Het nemen van een proefles is mogelijk. Mail ons voor meer informatie.

Mocht u interesse hebben om deel te nemen aan de lessen, dan kunt u zich aanmelden via robertbogaart@gmail.com

De danstijden zijn:

Woensdag 25 september 2019

  • Latin Energy Workout: 18.00-18.45 uur
  • Beginners: 19.00-20.00 uur
  • Gevorderden: 20.00-21.15 uur
  • Vergevorderden: 21.15-22.30 uur

De kosten de cursussen zijn:

  • Latin Energy Workout € 90,- voor 12 lessen 
  • Reguliere danscursussen € 120,- per persoon voor 12 lessen
  • Een proefles is gratis.

Dansavond: zaterdag 24 augustus van 20.30 – 23.00 (entree €6,50 per persoon). Deze avond starten wij het nieuwe dansseizoen weer op met een gezellige dansavond met heerlijke muziek en hopelijk zijn jullie erbij