Laden Evenementen

Rod Picott (USA)

22 oktober 2023

Zondag 22 oktober
Aanvang: 15.00 uur
Zaal open: 14:45 uur

Rod Picott heeft de afgelopen twintig jaar dertien albums uitgebracht en op zijn 57ste draait zijn motor nog steeds op volle toeren. Picott, een voormalig bouwvakker, ruilde zijn hamer in voor een gitaar en heeft sindsdien niet omgekeken. Hij werd geboren in New Hampshire, groeide op in Maine en woont al vijfentwintig jaar in Nashville, Tennessee. Hij is onnatuurlijk productief en bracht de afgelopen drie jaar 4 albums uit die lovende recensies kregen. Diverse songs van Picott zijn gebruikt in televisie- en filmprojecten, waaronder de FX-serie “Justified” en de Michael Douglas-film “Solitary Man”. Zijn lied “Circus Girl” was te zien in de PBS-documentaire Circus.

Rod blinkt uit in Engels en literatuur. Tijdens de covid-jaren heeft hij een dubbel-cd getiteld Wood, Steal Dust & Dreams uitgebracht met de 23 nummers die hij de afgelopen dertig jaar samen met Slaid Cleaves heeft geschreven. In 2023 verscheen zijn veertiende album getiteld Paper Hearts & Broken Arrows. Het is een verzameling van enkele van de sterkste nummers die Picott ooit heeft gemaakt, variërend van een hartverscheurend verhaal over het tragische leven van bokser Sonny Liston tot een uitbundige en rockende loyaliteitsverklaring.

Picotts eerste Europese tour sinds Covid begint in oktober van dit jaar in het VK, gevolgd door Nederland en gaat door naar Scandinavië.

Kaarten: €15,-
Verkrijgbaar via: scr@pietergroenveld.com

**  Dineren in De Oude Veiling na het optreden: 0297 763 707 of deoudeveiling.nl

 

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
22 oktober 2023
Tijd:
15:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

De Oude Veiling – De grote zaal
Marktstraat 19
Aalsmeer, 1431 BD Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0297-368378
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Pieter Groenveld
E-mail
scr@pietergroenveld.com