Laden Evenementen

Bibliotheek: Het mooie kinderboekenfeestje: De man met de zeegroene ogen | 4-8 jaar

24 mei 2024

Vrijdag 24 mei
Aanvang: 15:30 – 16:30 uur

Toegang: gratis.

Aanmelden:
Kan via: Het mooie kinderboekenfeestje: De man met de zeegroene ogen | 4-8 jaar | vrijdag 24 mei 2024 | Bibliotheek Amstelland (op-shop.nl)
1 kaartje is voor 1 kind + volwassene.
Als je niet kunt komen, annuleer dan je kaartje zodat we een ander kindje blij kunnen maken.

Wat gaan we doen?
Ga mee op ontdekkingsreis langs bijzondere werelden uit mooie kinderboeken. Kom gezellig luisteren naar De man met de groene ogen en knutsel daarna lekker mee!
Op de grens van water en land woont een man met zeegroene ogen die leeft van de wind en van wat de zee hem schenkt. Als op een dag een fles met een schatkaart aanspoelt, is de man in eerste instantie niet gemotiveerd om in actie te komen – hij heeft immers alles al. Uiteindelijk wint zijn nieuwsgierigheid en bouwt hij zijn huis om tot een boot. Hij gaat op weg en vindt een eiland, maar waar is de schat?
Na het prachtige verhaal gaan we aan de slag met flessenpost en zee instrumenten! Gewoon lekker chillen en luisteren naar de geluiden van de zee mag natuurlijk ook!

Ouders en verzorgers zijn van harte welkom om mee te luisteren naar het verhaal en om te helpen met het knutselen. Want samen lezen is samen meer leesplezier.

Share This Event

207110
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Locatie

De Oude Veiling – Bibliotheek Aalsmeer
Marktstraat 19
Aalsmeer, 1431BD Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Bibliotheek Aalsmeer
Telefoon
020 - 641 41 26
E-mail
servicedesk@debibliotheekamstelland.nl
Bekijk de site van Organisator