Laden Evenementen

Ad Vanderveen & Kerstin de Ligny

18 februari 2024

Zondag 18 februari
Aanvang: 15.00 uur
Zaal open: 14:45 uur

Ad Vanderveen heeft een reputatie opgebouwd als een van de meest gerespecteerde singer/songwriters in de hedendaagse (inter)nationale folk en roots muziekscene. Hoewel hij geboren is in Nederland (Hilversum, 1956) is de helft van zijn familie Canadees en dit deel van de wereld heeft zijn muziek het meest beïnvloed. Vanderveen’s muziek omvat een groot aantal stijlen, van intieme akoestische nummers tot expressieve en uitgebreide elektrische improvisaties met band.

Z’n laatste van z’n vele platen heeft hij opgedragen aan de 4 jaar geleden overleden literaire en muzikale Amerikaanse kunstbroeder DAVID OLNEY. Aan dit eerbetoon “Olnly Olney” werkte o.a. Freek en Hella de Jonge, als Lain Matthews mee. Eerdere samenwerkingsprojecten waren met:  Al Kooper, Al Perkins, Leland Sklar, David Olney, Herman Brood, Flaco Jimenez, Lain Matthews, Eliza Gilkyson, John Gorka en Eric Andersen, om maar een paar namen te noemen.

Recentelijk nodigde niemand minder dan Van Morrison, Ad Vanderveen persoonlijk uit als zijn support act, nadat hij diens 2017 Cd ‘Worlds Within’ had gehoord. Samen met zijn muzikale partner Kersten de Ligny wordt dit weer een hele mooie middag.

Kaarten: €15,-
Verkrijgbaar via: scr@pietergroenveld.com

**  Dineren in De Oude Veiling na het optreden: 0297 763 707 of deoudeveiling.nl

 

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
18 februari
Tijd:
15:00 - 17:00

Locatie

De Oude Veiling – De grote zaal
Marktstraat 19
Aalsmeer, 1431 BD Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0297-368378
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Pieter Groenveld
E-mail
scr@pietergroenveld.com