Zomerconcert Jos van Beest Kwartet

Vrijdagavond 7 augustus wordt het vanaf 20.00 uur in de Oude Veiling in Aalsmeer swingen geblazen want dan speelt Jos van Beest met…

Vrijdagavond 7 augustus wordt het vanaf 20.00 uur in de Oude Veiling in Aalsmeer swingen geblazen want dan speelt Jos van Beest met zijn vrienden onvervalste jazz. Jos van Beest is een Nederlandse jazz pianist die nationaal en internationaal grote waardering geniet. Geregeld is hij te vinden op de jazzpodia van de vaste KCA-jazzpartners Bacchus en de Nieuwe Meer. Hij is vele malen onderscheiden met muziekprijzen. Jos neemt drie andere Nederlandse jazzlegendes mee, Vincent Koning op gitaar, Hans Mantel op contrabas en Ben Schröder op drums. Met z’n vieren staan ze garant voor gevoelige blues- én opzwepende jamsessions. Een avondje onvervalste jazz dus.

Het jazzconcert begint op vrijdagavond om 20.00 uur; zaal open 19.30 uur.
Toegang: € 20,00 Koop je kaartje(s) in de KCA-ticketshop.
Wij vertrouwen erop dat u niet komt als u of een gezinslid corona-achtige klachten heeft of ziek is. U bent verplicht om de aanwijzingen van onze vrijwilligers op locatie op te volgen en 1,5m afstand in acht te nemen. Samen maken we er een onvergetelijke avond van.
De Oude Veiling google map
Marktstraat 19
1431 BD Aalsmeer

De Oude Veiling is een cultureel centrum waar naast het restaurant ook een bibliotheek, cultuurorganisatie en leer en werkcentrum zijn gehuisvest.

De Veiling gelegen in de Marktstraat nr. 19 duurde van 1912 tot 1927. Uit onder andere de veiling in dit gebouw ontstond ‘s werelds grootste bloemenveiling. Vanaf 1927 was DOV als verenigingsgebouw voor jong en oud een huiskamer en plek voor ontmoeting en ontplooiing. Later zijn in de uitbouw de bibliotheek en cultuurpunt gevestigd. In 2015 heeft de gemeente Aalsmeer het pand aangekocht met het doel weer invulling te geven op sociaal, cultureel, educatief en/of maatschappelijk vlak. ESA (Exploitatie Sportaccommodaties Aalsmeer) huurt het pand van de gemeente en geeft in samenwerking met de partners uit de kerngroep een nieuwe invulling aan het gebouw. DOV Aalsmeer verhuurt ook verschillende multifunctionele zalen voor bijvoorbeeld vergaderingen, feesten en theatervoorstellingen.

De Oude Veiling is een historisch pand gelegen in de Marktstraat in Aalsmeer. Als huiskamer van Aalsmeer is het de ontmoetingsplek voor jong en oud. U kunt gezellig lunchen, borrelen of dineren in ons restaurant.

Daarnaast kunt u ook voor uw feest, vergadering, presentatie of voorstelling een van onze mooie zalen huren. In samenwerking met het restaurant bieden wij verschillende arrangementen aan en kunnen voor u de ideale dag samenstellen. Ontmoet nieuwe mensen, doe inspiratie op in de Bibliotheek, neem een kijkje bij Het Cultuurpunt of verwen jezelf met een overheerlijke taart van GewoonDOEN!

In 2015 heeft de gemeente Aalsmeer het pand aangekocht met het doel De Oude Veiling weer invulling te geven op sociaal, cultureel, educatief en maatschappelijk vlak. In 2018 is De Oude Veiling helemaal vernieuwd.

Zie in de virtuele tour hieronder het prachtige eindresultaat.