Nieuwsbrief – juli 2018

 

Beste geïnteresseerden in De Oude Veiling,

Zoals u weet ondergaat het pand aan de Marktstraat 19 een grote verbouwing. Nu het steeds meer tegen het eind aan loopt, willen wij u graag mededelen dat De Oude Veiling in september weer opengaat. Vanaf deze tijd is het weer mogelijk om de verschillende ruimtes te reserveren voor feesten, partijen, vergaderingen, theatervoorstellingen, lezingen, bijeenkomsten en nog veel meer.

 

De Zalen De Oude Veiling beschikt na de verbouwing over meerdere multifunctionele ruimtes. De Grote Zaal is geschikt voor groepen tot 150 personen en is voorzien van een bar, professioneel licht- en geluidsysteem, podium, WIFI en een beamer. De kleine Zaal is de ideale ruimte voor groepen tot 80 personen. Ook deze ruimte is voorzien van een beamer en WIFI. En dan is er na de verbouwing The Boardroom, een inspirerende vergaderruimte met moderne vergader-apparatuur voor maximaal 12 personen. In al deze ruimtes is horeca voorziening mogelijk.

Ook zijn het Cultuurpunt Aalsmeer, De Bibliotheek Amstelland, Exploitatie Sportaccommodaties Aalsmeer en Ons Tweede Thuis gevestigd in het pand. Samen gaan zij De Oude Veiling weer invulling geven op sociaal, cultureel, educatief en/of maatschappelijk vlak. Voor meer informatie of vragen kunt u terecht op de website www.deoudeveiling.nl en info@deoudeveiling.nl.

Hopelijk tot ziens in De Oude Veiling.

 

Met vriendelijke groet,
Thomas Visser Coördinator van De Oude Veiling