Zalen 0297-322022 /Restaurant 0297-763707/Bakkerij GewoonDoen! 0297-228260 reserveringen@esa-aalsmeer.nl

coronatoegangsbewijs

Beste gebruikers van De oude Veiling, Per zaterdag 6 november houden wij ons aan de aangescherpte regels van de overheid.…

Beste gebruikers van De oude Veiling,

Per zaterdag 6 november houden wij ons aan de aangescherpte regels van de overheid. Dit betekent dat iedereen die het pand De Oude Veiling betreedt een mondkapje zal moeten dragen in de algemene ruimtes.

Bij onderstaande locaties is het verplicht om alle bezoekers vanaf 18 jaar te controleren op een coronatoegangsbewijs, een geldige QR-code en ID-bewijs. Wij gaan ervan uit dat je deze maatregel respecteert.
Na het scannen van een QR-code in het restaurant of de zalen boven mag het mondkapje af.

Een coronatoegangsbewijs is verplicht voor:
Restaurant De Oude Veiling, zowel binnen als op buitenterrassen (eet- en drinkgelegenheden), behalve bij afhalen.
Zaalverhuur (bij optredens, feesten en partijen en zakelijke bijeenkomsten met een vaste zitplek)
Cultuurpunt (Georganiseerde kunst & cultuur beoefening vanaf 18 jaar, zoals: muziekles en schilderles. Of bijvoorbeeld repetities voor zang, dans en toneel. Jeugd tot 18 jaar is hiervan uitgezonderd)

Alléén het dragen van een mondkapje:
Bibliotheek
Ouders die kinderen halen en brengen bij het Cultuurpunt
GewoonDOEN!

De huurders van de zalen zijn zelf verantwoordelijk voor het scannen van de coronatoegangsbewijzen.

In de bijlage vind je een factsheet die je kunt gebruiken voor het informeren van de medewerkers en bezoekers.
Vanaf zaterdag 6 november zullen er in het pand diverse posters met de regels hangen voor de bezoekers.

De Oude Veiling is een cultureel centrum waar naast het restaurant ook een bibliotheek, cultuurorganisatie en leer en werkcentrum zijn gehuisvest.

De Veiling gelegen in de Marktstraat nr. 19 duurde van 1912 tot 1927. Uit onder andere de veiling in dit gebouw ontstond ‘s werelds grootste bloemenveiling. Vanaf 1927 was DOV als verenigingsgebouw voor jong en oud een huiskamer en plek voor ontmoeting en ontplooiing. Later zijn in de uitbouw de bibliotheek en cultuurpunt gevestigd. In 2015 heeft de gemeente Aalsmeer het pand aangekocht met het doel weer invulling te geven op sociaal, cultureel, educatief en/of maatschappelijk vlak. ESA (Exploitatie Sportaccommodaties Aalsmeer) huurt het pand van de gemeente en geeft in samenwerking met de partners uit de kerngroep een nieuwe invulling aan het gebouw. DOV Aalsmeer verhuurt ook verschillende multifunctionele zalen voor bijvoorbeeld vergaderingen, feesten en theatervoorstellingen.

De Oude Veiling is een historisch pand gelegen in de Marktstraat in Aalsmeer. Als huiskamer van Aalsmeer is het de ontmoetingsplek voor jong en oud. U kunt gezellig lunchen, borrelen of dineren in ons restaurant.

Daarnaast kunt u ook voor uw feest, vergadering, presentatie of voorstelling een van onze mooie zalen huren. In samenwerking met het restaurant bieden wij verschillende arrangementen aan en kunnen voor u de ideale dag samenstellen. Ontmoet nieuwe mensen, doe inspiratie op in de Bibliotheek, neem een kijkje bij Het Cultuurpunt of verwen jezelf met een overheerlijke taart van GewoonDOEN!

In 2015 heeft de gemeente Aalsmeer het pand aangekocht met het doel De Oude Veiling weer invulling te geven op sociaal, cultureel, educatief en maatschappelijk vlak. In 2018 is De Oude Veiling helemaal vernieuwd.

Zie in de virtuele tour hieronder het prachtige eindresultaat.