Benefiet concert zondag 15 oktober

Zondag 15 oktober komt de talentvolle NinaLynn komt met gitarist/bassist Lucas Beukers optreden in De Oude Veiling ter ere van…

Zondag 15 oktober komt de talentvolle NinaLynn komt met gitarist/bassist Lucas Beukers optreden in De Oude Veiling ter ere van het Benefietconcert voor Saskia Veenswijk.

Het concert begint om 15.00 uur, een kaartje kost: €10,- Alle opbrengsten van dit concert gaan naar het goede doel! Reserveren kan door een e-mail te sturen naar: helpsasbackup@gmail.com

https://gofund.me/18c1d294

Dit benefiet concert wordt mede mogelijk gemaakt door ESA, de Oude Veiling en Pieter Groenveld van http://strictlycountryrecords.com/

Wie is NinaLynn?

NinaLynn (Nina Woerden) is één van de meest getalenteerde jonge en nieuwe singer-songwriters en performers die Nederland rijk is. Haar eerste album “Hummingbird” gooide hoge ogen en ook weer met haar laatste productie “A Taste Of The Wild” kwam zij meteen op #1 van de Euro Americana Chart (EAC).  Haar NinaLynn Band bestaat uit enkelen van de meest gevraagde  topmuzikanten. Tijdens dit bijzonder benefietconcert voor Saskia Veenswijk komt zij samen met haar, ook gitaar spelende bassist Lucas Beukers naar De Oude Veiling in Aalsmeer.

         

De Oude Veiling is een cultureel centrum waar naast het restaurant ook een bibliotheek, cultuurorganisatie en leer en werkcentrum zijn gehuisvest.

De Veiling gelegen in de Marktstraat nr. 19 duurde van 1912 tot 1927. Uit onder andere de veiling in dit gebouw ontstond ‘s werelds grootste bloemenveiling. Vanaf 1927 was DOV als verenigingsgebouw voor jong en oud een huiskamer en plek voor ontmoeting en ontplooiing. Later zijn in de uitbouw de bibliotheek en cultuurpunt gevestigd. In 2015 heeft de gemeente Aalsmeer het pand aangekocht met het doel weer invulling te geven op sociaal, cultureel, educatief en/of maatschappelijk vlak. ESA (Exploitatie Sportaccommodaties Aalsmeer) huurt het pand van de gemeente en geeft in samenwerking met de partners uit de kerngroep een nieuwe invulling aan het gebouw. DOV Aalsmeer verhuurt ook verschillende multifunctionele zalen voor bijvoorbeeld vergaderingen, feesten en theatervoorstellingen.

De Oude Veiling is een historisch pand gelegen in de Marktstraat in Aalsmeer. Als huiskamer van Aalsmeer is het de ontmoetingsplek voor jong en oud. U kunt gezellig lunchen, borrelen of dineren in ons restaurant.

Daarnaast kunt u ook voor uw feest, vergadering, presentatie of voorstelling een van onze mooie zalen huren. In samenwerking met het restaurant bieden wij verschillende arrangementen aan en kunnen voor u de ideale dag samenstellen. Ontmoet nieuwe mensen, doe inspiratie op in de Bibliotheek, neem een kijkje bij Het Cultuurpunt of verwen jezelf met een overheerlijke taart van GewoonDOEN!

In 2015 heeft de gemeente Aalsmeer het pand aangekocht met het doel De Oude Veiling weer invulling te geven op sociaal, cultureel, educatief en maatschappelijk vlak. In 2018 is De Oude Veiling helemaal vernieuwd.

Zie in de virtuele tour hieronder het prachtige eindresultaat.