Laden Evenementen

Ouderenmiddag

08 oktober 2022

Ouderendag in De Oude Veiling  

 Zaterdag 8 oktober staan de ouderen van Aalsmeer centraal in De Oude Veiling, de huiskamer van Aalsmeer. Er is een mooi programma gemaakt met leuke activiteiten. Het doel is ontmoeting, plezier, het contact met andere Aalsmeerders of de zaterdagmiddagborrel, we ontvangen de ouderen van Aalsmeer graag, met een programma wat raakt aan cultuur en meedoen. De toegang en de activiteiten zijn gratis. 

Cultuurpunt Aalsmeer is het de huiskamer knooppunt voor culturele activiteiten, cursussen, lessen, verenigingen en culturele instellingen in Aalsmeer voor jong en oud. Daarom sluiten wij aan bij Nationale Ouderendag met dit programma van de Ouderenmiddag en activiteiten van Aalsmeerse partners: 

Cultuurpunt Aalsmeer
Muziek kan veel betekenen. Het kan je vrolijk of verdrietig maken of je laten herinneren aan je eerste liefde. Er is niets mooiers dan deze herinneringen samen te delen door meezingen. Daarom komt Laura Beekman naar De Oude Veiling om oud-Nederlandse meezingers met u te zingen. 

Bibliotheek Aalsmeer
Heeft u een voorwerp wat u dierbaar is? Of een voorwerp dat u gevonden heeft of bent verloren? Vanuit dit voorwerp gaat u een gedicht schrijven. Door middel van speelse oefeningen maakt u een gedicht op mooi briefpapier. 

Restaurant De Oude Veiling
Het restaurant De Oude Veiling verzorgt een heerlijke versnapering voor een goed prijsje! 

Gewoon Doen
De medewerkers van Gewoon Doen staan de hele middag voor klaar voor de deelnemers. Ze nemen graag uw jas aan en staan open voor een gesprekje.    

Waar: De Oude Veiling, Marktstraat 19 in Aalsmeer

Wanneer: Zaterdag 8 oktober vanaf 13.30 tot 17.00 uur.  

Website: Ouderenmiddag 8 oktober – Cultuurpunt Aalsmeer 

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
8 oktober 2022
Tijd:
13:30 - 17:00
Site:
https://www.cultuurpuntaalsmeer.nl/nieuws/ouderenmiddag-8-oktober/

Locatie

De Oude Veiling – alle zalen
Marktstraat 19
Aalsmeer, Noord-Holland 1431 BD Nederland
+ Google Maps

Organisator

De Oude Veiling
E-mail
info@deoudeveiling.nl
Bekijk de site van Organisator