Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

KCA presenteert BOB & GON

10 november 15:30 - 17:30

€21,50

Katelijne van Otterloo Quintet
Katelijne is al lang geen onbekende naam meer op de Aalsmeerse podia. Samen met ‘haar mannen’ Bas van Otterloo, Wolf Martini, Arno van Nieuwenhuize en ditmaal nog een gastspeler, staat zij garant voor een swingende zondagmiddag. Maar naast haar jazz-repertoire heeft Katelijne ook ander pakkend repertoire en zal het publiek ook daarvan laten genieten.Voordat Katelijne aan haar solo zangcarrière begon, scoorde zij top 40 hits met haar meidengroep Exposure in de jaren ’90. In deze tijd presenteerde zij ook dagelijks het tv programma EXPLOSIEF van SBS6, primetime, in duo presentatie samen met Jeroen van der Boom.Als jong meisje van 7 genoot zij 13 jaar lang van klassieke pianolessen en maakte zij haar eigen shows, met liedjes en acts, tussen de schuifdeuren. Tijdens haar bouwkunde studie aan de TU in Delft was zijn leadzangeres van diverse band van jazz tot disco en zelfs rock. Na haar afstuderen heeft zij zich gespecialiseerd in de jazz en popjazz muziek, waar haar liefde naar uitgaat.

Met deze muzikale achtergrond is jazz zangeres Katelijne van Otterloo een volwassen zangeres met krachtige persoonlijkheid en sterke performance.

Toegangskaarten à € 21,50 zijn uitsluitend te koop bij Slijterij Wittebol aan de Ophelialaan, alleen tegen contante betaling.

Gegevens

Datum:
10 november
Tijd:
15:30 - 17:30
Kosten:
€21,50
Evenement Categorie: