Laden Evenementen

John-F. Klaver & Hein Meijer

07 mei 2023

Zondag 7 mei
Aanvang: 15.00 uur
Zaal open: 14:45 uur

Kom jij genieten van een akoestisch blues feestje in De Oude Veiling met John-F Klaver & “Little Boogie Boy” Hein Meijer?

John-F. Klaver is gitarist, zanger en muziekdocent.  Op jeugdige leeftijd werd hij als gitarist geïnspireerd door Gary Moore, Jimi Hendrix en Robben Ford. John studeerde muziektheorie en gitaar aan de University of the Pacific in de USA en hierna  aan het conservatorium van Amsterdam. In 2011 wint John de Dutch Blues Challenge en is daarbij gekozen tot “Beste Blues Act” van Nederland. Deze routine herhaalt hij in 2013 en 2015. Ook stond John op internationale festivals als  Moulin Blues, Ribs n Blues, IBC, Memphis en Big Rivers.

Hein Meijer is een lokale uit Kudelstaart afkomstige  blues held.  Op jonge leeftijd trad Hein –  afkomstig uit een muzikale (blues)familie – al op in Chicago, een voorname thuisbasis van de Noordelijk Amerikaanse bluesmuziek  stroming. Door samenwerking daar met grootheden uit deze wereld als  Magic Slim, J.W. Williams en John Primer en anderen verwierf de naam  ‘Little Boogie Boy’.  Nog steeds is Hein een graag geziene gast in Noord Amerika. Als award winnende  zanger-gitarist  in de scene treed hij ook regelmatig op met band, of solo in tal van Europese landen.

Kaarten: €15,-
Verkrijgbaar via: scr@pietergroenveld.com

**  Dineren in De Oude Veiling na het optreden: 0297 763 707 of deoudeveiling.nl

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
7 mei 2023
Tijd:
15:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

De Oude Veiling – De grote zaal
Marktstraat 19
Aalsmeer, 1431 BD Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0297-368378
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Pieter Groenveld
E-mail
scr@pietergroenveld.com