Laden Evenementen

Hobo String Band – UITVERKOCHT

04 februari 2023

Zaterdag 4 februari
Aanvang: 20.30 uur

Kaarten: €10,- (alleen contante betaling)
UITVERKOCHT

Na enkele succesvolle try-outs op besloten feesten, gaat de Hobo String Band optreden voor hen die een avondje nostalgie willen beleven en voor hen die zin hebben in een dynamische en swingende presentatie. De Hobo String Band was in de jaren zestig en zeventig één van de leidende countrypopband van Nederland. Er werd gespeeld in jongerencentra, maar ook tijdens grote festivals en de deels Aalsmeerse band wist het publiek aan het dansen te krijgen in onder andere Paradiso en het Concertgebouw.

Grondleggers van de Hobo String Band zijn Dick Kuin (zang, gitaar en banjo) en Leen Mulder (fiddle en mandoline) en de twee hebben zich omringd met de vijf top-muzikanten Joseph Custers (keyboard en zang), Jan Erik Hoeve (pedal steelgitaar, banjo en zang), Tristan Hupe (drums), Peter van Soest (bas en zang) en Sander de Vries (gitaar).

Het zevental staat garant voor dezelfde positieve, sfeervolle en dampende sound van toen. Bekende nummers van weleer, waaronder ‘Only A Hobo’ en ‘Drunken Sailer’ van de succesvolle LP ‘Dedicated to Fiedel’ zullen klinken, maar ook nieuwe, toegankelijke Americana nummers zijn in het repertoire opgenomen.

**  Dineren in De Oude Veiling voor het optreden: 0297 763 707 of deoudeveiling.nl

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
4 februari
Tijd:
20:30
Evenement Categorie:

Locatie

De Oude Veiling – De grote zaal
Marktstraat 19
Aalsmeer, 1431 BD Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0297-368378
Bekijk de site van Locatie

Organisator

De Oude Veiling
E-mail
info@deoudeveiling.nl
Bekijk de site van Organisator