Zalen 0297-322022 /Restaurant 0297-763707/Bakkerij GewoonDoen! 0297-228260 reserveringen@esa-aalsmeer.nl

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Geluksroute Aalsmeer

28 mei - 29 mei

De eerste Geluksroute Aalsmeer wordt een inspirerend ontmoeten met mooie, verrassende geluksmomenten op sfeervolle en gastvrije locaties.

Centraal staat de vraag; Waar word jij gelukkig van en wil je dat delen? Denk aan het uitwisselen van stekjes, samen kunst beleven, een gedicht schrijven, complimentjes uitdelen, een mooi gesprek hebben over jouw hobby of beroep of vrijwilligerswerk. Geluk delen brengt altijd meer geluk teweeg. Er ontstaan nieuwe verbindingen waar Aalsmeer mooier van wordt!

WIL JE DELEN WAAR JIJ GELUKKIG VAN WORDT? DAN IS DIT EEN UITNODIGING VOOR JOU. VAN KLEIN TOT GROOT.

Deel jouw geluk precies zoals het jou past.

Mocht je op zoek zijn naar een plekje dan heb je geluk: er is ruimte beschikbaar bij onder andere de KunstKas (www.kunstkas.org) , Art Centre Aalsmeer (www.artcentreaalsmeer.nl) en bij de Oude Veiling de huiskamer van Aalsmeer (www.deoudeveiling.nl). Maar je kunt natuurlijk ook jouw eigen plek toevoegen aan de route.

Voel je welkom en deel jouw geluk serieus of speels er is plek voor allerlei gelukservaringen. Voor het geval je wel graag mee wilt doen maar nog niet weet hoe – bedenk dan; “less is more” We kijken naar je uit!

Meer informatie: https://www.geluksroute.nu/editie/aalsmeer

 

Gegevens

Begin:
28 mei
Einde:
29 mei
Site:
https://www.geluksroute.nu/editie/aalsmeer

Locatie

De Oude Veiling – alle zalen
Marktstraat 19
Aalsmeer, Noord-Holland 1431 BD Nederland
+ Google Maps