Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

EFTworkshop

11 maart 19:30 - 21:00

€22,50

We hebben allemaal wel negatieve emoties die zich vastgezet hebben in ons geheugen.
Deze emoties beïnvloeden onze keuzes meer dan we eigenlijk zouden willen. Hoe heerlijk zou het zijn als we die emoties kunnen loskoppelen van de gebeurtenissen die ze opwekken?
EFT is een simpele en doeltreffende techniek waarbij je je gedachten vestigt op jouw specifieke probleem terwijl je je acupunctuurpunten beklopt. Hierdoor neutraliseer je jouw probleem. Iedereen kan dit leren.
Geen lichte paniek meer bij het naderen van een tunnel, geen klotsende oksels bij een praatje in het openbaar, geen irrationele bindingsangst en niet meer gespannen het vliegtuig instappen.
Tijdens de workshop laten we jouw op een eenvoudige manier kennismaken met EFT en leren we je hoe je deze techniek zelf kunt toepassen.

Creëer je eigen innerlijke rust en kom los van vastgelopen emoties.

Wil je hier meer over weten? Geef je dan op voor de minimaal 1.5 uur durende workshop waarin je wordt meegenomen in de wereld genaamd EFT. Deze zal plaatsvinden in de Oude Veiling in Aalsmeer op 11 maart en start om 19.30 uur.  Carla van Set your mind en Rachel van ColourFlow zijn beide ervaren coaches en organiseren deze workshop.

Investering in jezelf is €22.50. Ben jij erbij? Geef je dan op via info@colourflow.nl.

 

Gegevens

Datum:
11 maart
Tijd:
19:30 - 21:00
Kosten:
€22,50