Proef de Sfeer van Aalsmeer

Bij tuinbouwmuseum De Historische tuin, WesteinderRrondvaart en De Oude Veiling proeft en ervaart u de tuinbouwgeschiedenis van Aalsmeer.

Tuinbouwmuseum De Historische Tuin geeft u een overzicht van deze geschiedenis en laat u zien wat de tuinbouwcultuur Aalsmeer heeft gebracht. De Westeinder Rondvaart laat u zien hoe de Aalsmeerse tuinbouwteelt van seringen en sneeuwballen ervoor staat. Tijdens de vaartocht over de Westeinder plassen ziet u hoe wonen, werken, recreëren en natuur elkaar versterken en in stand houden. Café restaurant De Oude Veiling was één van de eerste Aalsmeerse bloemenveilingen in Aalsmeer. De historische veiling aan de Marktstraat daterend uit 1912 kwam in 1932 beschikbaar als verenigingsgebouw voor de Aalsmeerse gemeenschap. En nog steeds is De Oude Veiling dé Aalsmeerse plek voor Eten, Drinken en Cultuur.

Proef de Sfeer van Aalsmeer: koop een combiticket voor tuinbouwmuseum De Historische tuin Westeinder Rondvaart en ga daarna wat lekkers eten en drinken in De Oude Veiling aan de Marktstraat! Neem voor meer informatie contact op via onderstaande websites of 0297-368378 (De Oude Veiling)

 www.westeinderrondvaart.nl

 www.htaalsmeer.org

 www.deoudeveiling.nl

 

Google+Delen