Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

lezing destructieve relaties

30 mei 19:00 - 22:00

€35

Evenement Navigatie

Lezing : Destructieve relaties – wat is er aan de hand?
Met sommige mensen blijkt een goede verstandhouding niet mogelijk. Als je direct of indirect met een conflictgevoelige persoon te maken hebt, dan komt de vraag bij je op: “Wat is er aan de hand? De gebruikelijke psychiatrische labels voldoen vaak niet. “Narcisme”, “asociale persoonlijkheidsstoornis”, “borderline” etc, zijn veel gebruikt, maar geven je onvoldoende greep op de lading.

Wat is er dan werkelijk aan de hand?
Psychopathie? Dat slaat toch op killers die in de gevangenis verblijven? Of komt het veel vaker voor, maar wordt het te weinig onderkend. Jan Storms, auteur van ‘Destructieve relaties op de schop – psychopathie herkennen en hanteren’, neemt je mee in een exploratie van de innerlijke jungle van hen die moeite hebben met besef van goed en kwaad, en voorziet je van klare begrippen. Dit inzicht is een van de elementen die je nodig hebt voor een sterke immuniteit. Het is ook noodzakelijke kennis voor hulpverleners om clienten te begeleiden tijdens of na een destructieve relatie.
Met de inhoud van deze lezing hoopt hij voor de doelgroepen, prooien en hulpverleners, wegen te openen naar een meer effectieve hulpvraag en hulpverlening.

Over de spreker : Jan Storms is auteur van ‘Destructieve relaties op de schop – psychopathie herkennen en hanteren’. Hij heeft een jarenlange ervaring met de begeleiding en advisering van cliënten die het slachtoffer zijn geworden van mensen met ernstige psychische stoornissen.

Doelgroep :
Mensen die zelf in een destructieve relatie zijn of waren.
Beroepsbeoefenaren : juristen (advocaten, (familie)rechters, notarissen, …), mediators, hulpverleners in de sociale of (psycho)medische sector, jeugdbeschermers, personeelsfunctionarissen of recruiters, pedagogen, leerlingenbegeleiders en leerkrachten.

Datum
Dinsdag 30 mei van 19.00 tot 22.00 uur
Toegangsprijs : 35 Euro, voor studenten tot 26 jaar 50% korting
Vooraf aanmelden via www.zelfbescherming.org

Gegevens

Datum:
30 mei
Tijd:
19:00 - 22:00
Kosten:
€35