babbelkoffie

 

Babbelkoffieveiling

Welkom op de Open Babbelkoffie

Stichting Fedeli organiseert iedere eerste woensdag van de maand een Open Babbelkoffie van 10:00-12:00 uur in De Oude Veiling in Aalsmeer.

Aan onze babbelkoffie tafel word je gezien en gehoord, (h)erkenning in de verhalen van andere mensen, een klein beetje aandacht, liefde of een arm om je schouder, dat kan al erg fijn zijn. Door te praten kunnen eerlijke en levendige gesprekken spontaan over tafel gaan. Ben je net verhuisd en ken je nog weinig mensen in je nieuwe woonplaats, heb je geen werk en het gevoel een beetje geïsoleerd te raken, ben je al wat ouder en kom je niet meer zo makkelijk onder de mensen, sta je er alleen voor met je kinderen en kom je niet makkelijk de deur uit om contacten te maken, heb je een dierbare verloren en voel je je eenzaam, bij ons vind je de mogelijkheid anderen te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en waar nodig elkaar te steunen. En natuurlijk ben je ook van harte welkom als je gewoon je medemens een warm hart toedraagt en het fijn vindt met anderen iets te delen. Minimale bijdrage is € 2,- Aanmelden is niet nodig.

Fedeli is een stichting die bestaat uit vrijwilligers en ambassadeurs. De stichting verbindt mensen met elkaar door het organiseren van activiteiten. De activiteiten zijn laagdrempelig en voor jong en oud toegankelijk. Fedeli organiseert meerdere activiteiten per jaar.

Schuif aan voor een kop koffie met wat lekkers. Kom alleen of neem iemand mee…iedereen is welkom!

Kijk voor meer informatie op www.fedeli.nl of op onze Facebook pagina (Stichting Fedeli).