Arrangementen

De Oude Veiling biedt diverse arrangementen: dineren, high teas, buffetten, feesten, vergaderen en presenteren.

De Oude Veiling heeft een grote en kleine bovenzaal die uitstekend geschikt zijn voor feesten, vergaderingen, productpresentaties en het volgen van cursussen. De grote bovenzaal is een moderne multifunctionele ruimte, geschikt voor groepen tot 90 personen, compleet met bar, tafels, stoelen en een afsluitbaar podium. Deze bovenzaal is ook voorzien van alle mogelijke audiovisuele apparatuur en presentatiehulpmiddelen en zijn op aanvraag voor u beschikbaar. Ook de sfeervolle kleine zaal met bar leent zich uitstekend voor een borrel, feest of diner voor kleinere gezelschappen. Het café restaurant op de begane grond is dagelijks geopend en beschikbaar voor een goed diner, high tea of een borrel.

Alle ruimtes in De Oude Veiling zijn naar uw wens in te richten: maak uw wensen aan ons kenbaar en we bekijken samen met u wat de mogelijkheden zijn. De foto’s op deze website laten al diverse mogelijkheden zien.

Download hier het complete arrangementenboekje

.

.

Warme en koude buffetten tijdens feesten

Bij bruiloften, recepties en bedrijfsfeesten is het mogelijk om voor een buffet te kiezen. Wij hebben er enkele voor u samengesteld waaruit u een keuze kunt maken. Wilt u samen met ons een buffet samenstellen dan is dat uiteraard ook mogelijk. Bekijk ons arrangementenboekje hierboven of maak een keuze uit het uitklapmenu onder het kopje ‘Arrangementen’.

Arrangementen